Vedvarende energi

Brudager Smedie & VVS kan tilbyde en lang række løsninger inden for vedvarende energi. Vi vil meget gerne lave et tilbud på en løsning til dine behov. Kontakt os allerede i dag. 

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser. 

Varmepumpeløsninger på Sydøstfyn og omegn

Hos Brudager Smedie & VVS på Sydøstfyn, tilbyder vi alle former for varmepumpeløsninger. Uanset hvad dit behov må være, kan vi hjælpe dig.

Der findes en lang række varmepumpeløsninger. Herunder luft til vand og jordvarme. Er du i tvivl om dine behov, og hvad der matcher din situation, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig til den rette løsning.

Vi er VE-godkendte installatører. AT være VE-godkendt installatør, betyder også, at du b.la. kan få tilskud til at installere varmepumper, hvis det udføres af én, der er VE-godkendt.

Vi er derfor på mange måder det oplagte valg, og vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde dig. 

Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Få rådgivning i pumper og vedvarende energi

Har du spørgsmål til vores arbejdsområder, eller vil du bare gerne høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Vi tænker altid i besparende og miljørigtige tanker, som kommer både dig og miljøet til gode. Ring til os i dag og hør mere om dine muligheder inden for vedvarende energi, varmpepumper mm.. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.