Oliefyr på Sydøstfyn og omegn

Er du en af dem, der har et oliefyr, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en ny løsning. Hvis du fortsat ønsker at bevare oliefyret, servicerer og vedligeholder vi dit oliefyr på Sydøstfyn og omegn.

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser. 

Har du et oliefyr på Sydøstfyn eller omegn?

Hos Brudager Smedie & VVS tilbyder vi installation af nye oliefyr og dertil fremtidig service og vedligehold. Vi har mange års erfaring og hjælper dig med at finde den mest optimale løsning til netop dig og dit hjem.

Har du et oliefyr, som du ønsker at bevare, kan vi selvfølgelig også, hos Brudager Smedie & VVS, tilbyde alle former for service af dit eksisterende oliefyr. 

Går du med tanker om at skifte dit oliefyr ud, er vi dog også behjælpelige med at finde nye alternativer til dig. Du kan være helt sikker på, at vi finder den bedste løsning til dig.

Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på din opgave. 

Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Er dit gamle oliefyr og kedel økonomisk?

Kontakt os og få lavet en beregning på, om det ikke ville kunne betale sig at skifte til et nyt og mere økonomisk fyr eller kedel. Du kan være sikker på, at der findes en god løsning til dig. 

Baltic - super effektiv og energibesparende

Baltic er udviklet og konstrueret på baggrund af mange års erfaring og moderne teknologi og er en nyskabelse indenfor højeffektiv og miljøvenlig forbrænding efter 3-træksprincippet.
Baltic har opnået 3-4 stjerner i henhold til EU-Nyttevirkningsdirektivet.
Baltic 18/25 tilsluttes skorsten eller installeres med lodret, balanceret aftræk. Med lodret, balanceret aftræk opnår du mange fordele – bl.a. stor fleksibilitet, når kedlen skal placeres i bryggerset.
Kedlen leveres både med indbygget varmtvandsbeholder (Baltic-B).

BLOCK 20 MK 3 - Oliekedel i flot design

Bag den elegante kappe med dens runde former finder man en avanceret konstruktion.
Miljøvenlig, effektiv, økonomisk og energibesparende er nøgleord for denne kedel. Kedlen er forberedt for 2 varmekredse, f.eks. til radiator og gulvvarme. Designet er flot og egner sig godt til at indgå diskret i miljøet omkring den. Ydelse 20 KW.

Tasso 20MS Modul, 15 - 18 KW

Tasso 30MS er den ultimative kedelløsning til olie og gas.
Den leveres i 3 udgaver, der hver tilgodeser forskellige niveauer af brugercomfort og energisparekrav. 20MS leveres med en 80 L. emalieret varmtvandsbeholder. Gennemprøvet, driftsikker og med højeffektiv kedelblok i støbejern. Støbejern giver flest fordele og sikrer kedlen en lang levetid og maksimal udnyttelse af energien. 20MS kan leveres med 14 L. trykekspantionsbeholder og sikkerhedsventil.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.