Vandløsninger på Sydøstfyn

Har du behov for VVS-arbejde inden for vandløsninger på Sydøstfyn eller omegn? Vi laver alt i vandinstallationer i huset, og vi hjælper også vandværker med vedligehold og dertil opgaver. Vi laver det meste, hvilket du kan læse meget mere om her på siden.   

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser. 

Arbejde med vandløsninger

Har du behov for VVS-arbejde inden for vand? Vi laver alt i vandinstallationer i huset, og vi hjælper også vandværker med vedligehold og dertil opgaver. Vi laver det meste, hvilket du kan læse meget mere herinde på siden.

Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Vores arbejde inden for vandløsninger på Sydøstfyn

Hos Brudager Smedie & VVS laver vi alle løsninger inden for vandinstallationer i huset lige fra køkken til bad. Vi kan hjælpe med montering og installation samt vedligehold og reparation.

Vi er autoriseret af Oure Vandværk og Gume Vandværk til udskiftning af vandmålere, samt reparation af hoved- og stikledninger. Vi laver også alt i pumper, ledninger i jorden og dertilhørende.

Skal du have moderniseret eller fornyet dit badeværelse, så kontakt os også for rådgivning og vejledning omkring indretning af dit nye bad. Vi kan vise dig mange forslag og bud på moderne løsninger med udgangspunkt i dine behov.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.