Om firmaet Brudager Smedie & VVS

Brudager Smedie & VVS er et VVS firma med godkendte VE-installatører. Vi er fantastisk dygtige til vores arbejde, og det handler i høj grad om vores fokus på kvalitet og kundeservice. 

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser.  

Brudager Smedie & VVS

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendom på Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udvidet med den nuværende værkstedsbygning.

Brudager Smedie holder sig til stadighed opdateret med alt nyt indenfor branchen. Brudager Smedie er autoriseret oliefyrservicefirma for OK-Olie.

Tidligere ejere af Brudager Smedie :
Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Vores kerneområder inden for VVS arbejde på Sydøstfyn

Brudager Smedie & VVS på Sydøstfyn er dit foretrukne VVS-firma, hvis du ønsker arbejde af høj kvalitet uden at gå på kompromis med kundeservice 

Har du behov for VVS-arbejde inden for vand? Vi laver alt i vandinstallationer i huset, og vi hjælper også vandværker med vedligehold og dertil opgaver. Vi laver det meste, hvilket du kan læse meget mere om inde på siden.

Brudager Smedie & VVS er det foretrukne valg, hvis du har behov for en løsning inden for ventilationsanlæg og installationsanlæg. Vi arbejder skræddersyet ud fra dine behov og ønsker samt professionel rådgivning.

Vi arbejder primært med installation af nye oliefyr. Vi er også gerne behjælpelige, hvis du ønsker at skifte løsning eller har behov for vedligehold af et eksisterende oliefyr. Mulighederne er mange, og du kan læse mere inde på siden.

Har du er pillefyr eller lignende? Hvis man fyrer med brænde og træpiller, kan vi også installere og servicere, afhængig af dit behov og dine ønsker. Sammen finder vi en løsning, der passer til netop din situation.

Hos Brudager Smedie & VVS står vi klar til at hjælpe dig med at skifte til vedvarende energi. Vi installerer og monterer alle former for varmepumper. Vi rådgiver dig gerne til valg af den rette løsning for dig og din situation.

Har du spørgsmål til vores arbejdsområder, eller ønsker du at at få et tilbud på din opgave, er vi er altid klar til at høre fra dig. Kontakt os allerede i dag og gå svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Links til Leverandører:
Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.