Biobrændsel service på Sydøstfyn

Er du en af dem, der fyrer med biomasse, vil vi meget gerne hjælpe dig med at se på din løsning. Hvis du fortsat ønsker at bevare biobrændsel som opvarmning, servicerer og vedligeholder vi det med biobrændsel service på Sydøstfyn og omegn. 

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser.  

Biobrændsel service på Sydøstfyn

Skal det eksisterende centralvarmeanlæg udskiftes, eller går du med tanker om, at der skal installeres et nyt anlæg? På lang sigt kan godt betale sig at skifte til vedvarende energi, da biobrændsel betyder, at man fyrer med biomasse.

Der benyttes b.l.a, træ, som er en vedvarende energikilde, som langt hen af vejen er en mere prisstabil energikilde, end andre energiformer inden for fyring og opvarmning. Dertil er det også en C02-neutral forbrænding, som reducerer miljøbelastninger. ​ 

Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Stokerfyre

Baxi, MB-Solo MK II

Centralvarmekedel for fyring med skovtræ, kul eller koks.

4 størrelser med ydelse : 21-52 KW med brænde.

Uden eller med indbygget kobberspiral som supplerende
varmtvandsforsyning

Baxi, Multiheat- fuldautomatisk stokerkedel

I stedet for at lade olie- og gaspriserne styre dit varmeforbrug, kan du nu være herre i eget hjem.

At fyre med træpiller, skovflis eller korn er nænsom ved miljøet og billig i drift. Rent faktisk kan du opnå store besparelser på varmeregningen i forhold til olie- helt op til 50%.
Besparelsen afhænger bl.a. af brændselstype, indkøbspriser, årsnyttevirkningen af det gamle oliefyr og selve installationen.

Twin Heat Combi - anlæg M20i - M80i

Størrelser på 29, 48 og 80kW.

Anlæg der brænder korn, flis og træpiller m.m. samt håndfyring.
Afprøvet og typegodkendt til korn!

Det professionelle stoker/fyringsanlæg til gårde, landbrug og stuehuse m.v. der automatisk brænder korn, flis og træpiller m.m. samt mulighed for håndfyring i Variant kedlen. Brugervenlig iltstyring med alle relevante funktioner.

Twin Heat Compact CPi 12.

Ydelse 12 KW.

Det professionelle stokerfyr til villaer, parcelhuse og stuehuse m.v. der automatisk brænder korn, flis og træpiller m.m. Brændselsmagasin på 350L med omrører. Brugervenlig iltstyring med alle relevante funktioner, samt faste programmer til korn, flis og træpiller.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.