Solvarmeanlæg på Sydøstfyn og omegn

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at opsætte solvarmeanlæg eller udføre service på dit solvarmeanlæg? Brudager Smedie & VVS på Sydøstfyn er klar til at hjælpe. 

Vi står klar til at hjælpe!

Har du behov for en erfaren og kvalitetsbevidst VE-installatør til at udføre dit VVS-arbejde, kan du trygt henvende dig til Brudager Smedie & VVS. Vores erfaring er din sikkerhed for VVS-arbejde i den bedste kvalitet til aftalt tid og betingelser. 

Solvarmeanlæg på Sydøstfyn og omegn

Et solvarmeanlæg leverer omkring 2/3 af en families varme vand på årsbasis. Om sommeren er det hele forbruget, hvilket betyder, at oliefyret kan slukkes hele sommeren. Ligeledes kan solvarmeanlægget bruges som supplement til centralvarme. Et solvarmeanlæg er et kvalitetsprodukt, som fungerer upåklageligt i mange år, med en forventet levetid på op til 20 år.

Et villa anlæg kan inddeles i 2 grupper:
– opvarmning af brugsvand
– opvarmning af brugsvand og rumvarme

Begge anlægstyper kan kombineres med oliefyr, naturgas, elvarme, varmepumper, fjernvarme og biobrændsler (brændeovn, træflis og halmfyr).

Individuel tilpasning
Solfangermoduler produceres til villamarkedet i 2 forskellige størrelser, henholdsvis 2,5 m2 og 3,5 m2, hvilket muliggør sammensætning af et solvarmeanlæg, der passer til netop de enkelte ønsker.

Solfangeren på 2,5 m2 bliver produceret i 5 forskellige varianter. Det store udvalg af produkter muliggør opsætning af solvarmeanlæg på alle tagflader, skrå såvel som flade.

Historik over firmaet

Brudager Smedie er etableret helt tilbage i ca.1905, som en traditionel landbrugssmedie bla. med skoning af heste og har gennem tiderne fulgt med tidernes udvikling og er i dag en moderne virksomhed der beskæftiger sig med alt indenfor VVS, landbrugssmedie, vand, varmeanlæg, oliefysanlæg, biobrændselfyr, solvarme samt ventilation.

Brudager Smedie startede i en lille ejendom på Åvej 1 i Brudager, af Poul Jensen og i 1928 blev der bygget en ny ejendompå Brudager Bygade 7 med et mindre værksted, dette værksted blev i 1974 udviddet med den nuværende værkstedsbygning.  

Arcon solvarme

Gennemtestede produkter
ARCON Solvarmes solfangere har testcertifikater fra Teknologisk Institut i Danmark, Sverige, Østrig, Tyskland, England og Schweiz, hvilket dokumenterer ARCON Solvarmes meget høje kvalitetsniveau. Produktionen bliver løbende kontrolleret ved uanmeldte besøg af danske såvel som udenlandske kvalitetssikrings myndigheder.

Kvaliteten er i orden
Når en solfanger fra ARCON Solvarme A/S er installeret på Deres tag, er det muligt at dokumentere alt, lige fra råmaterialet til de personer der har produceret solfangeren, via serienummeret på solfangerens typeskilt.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til Brudager Smedie & VVS, kan du henvende dig til os allerede i dag. Vi er altid klar til at høre om dine ønsker og eventuelle udfordringer. Du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig med dit VVS-arbejde.